Hogyan támogathatom? 


Kérjük Önt, hogy cégén keresztül vagy magánszemélyként támogassa munkánkat, amellyel hozzájárulunk az ország költségvetésének átláthatóságához, a megalapozott döntéshozatalhoz!

 

Miért jó ez Önnek?

3+1 érv, amiért érdemes támogatnia munkánkat: 

 • hogy Ön, akár mint adófizető, akár mint cégvezető kiszámítható, stabil gazdasági környezetben végezhesse munkáját, tervezhesse jövőjét – Mi a kiszámíthatóság és a stabilitás megteremtéséért dolgozunk.
 • hogy Ön, mint a közügyek iránt érdeklődő állampolgár valós, politikai és üzleti érdekek befolyásától mentes, magas szakmai színvonalú anyagokat olvashasson az ország egészét érintő gazdasági kérdésekről – Mi, független civil szervezetként, részrehajlás nélkül fejtjük ki véleményünket, és hívjuk fel a figyelmet a problémákra, veszélyekre és azok következményeire.
 • hogy Ön, mint választópolgár a politikai folyamatok feletti civil kontrollt erősítse a kiszámítható és reális költségvetés érdekében – A Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest az egyetlen olyan közhasznú civil szervezet hazánkban, amelynek fő tevékenysége  az ország költségvetésével kapcsolatos elemzések, előrejelzések és hatástanulmányokat készítése.

+1  Milyen előnyt jelent a támogatás az Ön cégének?
A cég által befizetett adomány költségként vehető figyelembe (mint rendkívüli ráfordítás), tehát az adomány mentesül a társasági adó alól.  A kedvezmény automatikus; a szükséges dokumentumokat megküldjük adományozóinknak a törvény által előírt határidőre.

Mit nyújtunk támogatóinknak az elemzéseken túl?
Szívesen fogadjuk adományozóinkat háttér beszélgetésre egy-egy elemzés publikálásakor. A személyesen vagy e-mailben feltett kérdéseikre elemzéseink készítői válaszolnak, akik a költségvetési témakörök első számú szakértői közé tartoznak az országban. Ez a lehetőség az információszerzés leghatékonyabb módja.

 

Hogyan támogathatja munkánkat?

Kérjük, válassza ki az alábbi adományozási módok közül az Önnek legkényelmesebb megoldást:

 • Banki átutalás - Bankszámlánk adatai:
  - kedvezményezett neve: kfib.hu Közhasznú Nonprofit Kft.
  - bankszámlaszáma: 16200010-00128333 (Magnet Bank).
  Ha cégként támogatja munkánkat, kérjük, hogy az átutalás közleményében adja meg a cég elérhetőségét, hogy megküldhessük az adókedvezmény igénybevételéhez szükséges dokumentumokat.
 • Postai befizetés sárga csekken. Kérjen tőlünk csekket a kapcsolat@kfib.hu e-mail címen!


Munkánk támogatásához tárgyi adományokat (pl. informatikai szolgáltatást vagy eszközöket, irodaszereket) is köszönettel fogadunk. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolat@kfib.hu e-mail címen!

Anonim adományozóinknak ezúton köszönjük támogatásukat!KÖVESSEN MINKET


ADOMÁNY

Adományukat a PayPal-on keresztül erre a gombra kattintva tudják elküldeni:


KERESÉS A WEBOLDALON

AKTUÁLIS ELEMZÉS